Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
30 деца ще се учат да плуват безплатно по програма на община Момчилград

30 деца ще се учат да плуват безплатно по програма на община Момчилград

Публикувана на 04.07.2014 | 14:00
1108 прочитания
снимка: www.momchilgrad.bg
снимка: www.momchilgrad.bg


30 деца ще се учат да плуват безплатно през лятната им ваканция по програма, заложена в спортния календар на община Момчилград. Това съобщават от пресцентъра на родопската община.

Инициативата е под надслов "Плувно лято 2014" и ще се провежда всеки делничен ден на комплекс "Басейна". Официалният старт на плувните занимания се очаква да бъде даден още през следващата седмица и ще продължи до края на август. Малчуганите ще получат начални умения за плуване от правоспособен инструктор. Осигурен им е и медицински екип. 

Целта е да обхванем максимален брой деца през свободното им време с цел да подобрим тяхното здраве и физическа дееспособност. При проявен интерес имаме възможности да обхванем и по-голям брой деца, съобщи Исмет Ахмед, специалист "Спорт и младежки дейности". 

Родителите могат да получат допълнителна информация за "Плувно лято 2014" в отдел "Хуманитарни дейности". Крайният срок за записване е 8 юли.

© пресцентър на Община Момчилград