Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
40 младежи от Рибново учредиха първата структура на партията на Касим Дал

40 младежи от Рибново учредиха първата структура на партията на Касим Дал

Публикувана на 25.03.2013 | 13:53
1224 прочитания


 

Структура на партията на Касим Дал –„Народна партия за свобода и достойнство”, учредиха днес в гърменското село Рибново. Членове на алтернативната на ДПС партия на Касим Дал станаха над 40 млади хора от селото, повечето от които студенти и висшисти. За председател на новоучредената организация с мнозинство бе избран Наазим Мусанков, завършил Химикотехнологичен и металургичен университет - София, специалност инженерна химия.

През следващите седмици предстои учредяването на партийни структури на партията на Касим Дал в гоцеделчевските села Корница, Лъжница, Брезница и в сатовчанските Кочан, Ваклиново и в общинския център Сатовча. Заявки са подадени и от селата Блатска и Хвостяне в община Гърмен, както и от други населени места в общините Хаджидимово и Сатовча, съобщиха първоучредителите от Рибново.

В края на месец март те очакват пристигането на лидера Касим Дал за провеждане на регионална конференция, на която ще бъдат номинирани кандидатури за кандидатдепутатските листи за предстоящите парламентарни избори. Тогава ще бъде открит и новия офис на

Очаква се до края на месеца партията на Касим Дал да открие свой офис в Гоце Делчев и да бъде обявен областният председател, под чието ръководство ще бъдат проведени изборите.

 

© Infomreja.bg