Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
50 родопски каратисти ще се яват на изпит за смяна на колана при шихан Георги Попов

50 родопски каратисти ще се яват на изпит за смяна на колана при шихан Георги Попов

Публикувана на 05.02.2014 | 15:15
1285 прочитания
снимка: СК Карате- Рудозем
снимка: СК Карате- Рудозем


Комисия от Федерация Българско Карате Шинкиокушин  начело с Брач шеф за България, технически директор на ФБКШ и старши треньор на националния отбор шихан Георги Попов-5 дан и многократния медалист от световни, европейски и международни  турнири сенсей Димитър Трампов-4 дан ще проведат изпит за повишаване на технически степени в Рудозем.

Изпитът ще се проведе на 08.02.2014 г (събота) във физкултурния салон на Св.св.”Кирил и Методий” гр.Рудозем. В него ще участват каратеки от градовете Рудозем,Смолян и Мадан, които тренират карате-шинкиокушин при сенсей Здравко Младенов-2дан. В мероприятието ще участват около 45-50  кандидати за повишаване на техническата си степен.

"Това е важно събитие за всички, на които предстои подобно изпитание, с трепет и напрежение очакват момента да демонстрират наученото през изминалите месеци"- съобщава треньорът Здравко Младенов.

От ръководството на Клуба желаят успех на всички, които ще се явяват на изпита!