7 прости стратегии за печелившата игра на рулетка

Публикувана на 25.11.2022 | 14:12
1295 прочитания


​Трябва да мислите за стратегиите за залагане на рулетка като за инструкции, които щеВи помогнат да възстановите загубите си при всяка победа. Най-добрата стратегия заонлайн рулетка включва не само системите за залагане, но и други избори, коитоправите. Можете да се развиете като залагащ и да откриете най-добрия стил на игра,като правите тези избори.

1. Управлявайте банкрола си

Тъй като системите за залагане зависят изцяло от Вашия банкрол, това е първото нещо,за което трябва да помислите.За да играете подходящата за Вас стратегия за рулетка, трябва да разполагате сдостатъчно пари и да следвате разумен план за управление на банката. Стратегията Виза залагане обаче трябва да се определя от размера на Вашия банкрол и обратното.

2. Започнете с малки залози

Повечето стратегии за рулетка игра изискват постепенно увеличаване на залозите.Въпреки че някои увеличения са по-агресивни от други, трябва да вземете предвидвсички тях. Да започнете с най-малките позволени залози е най-добрият начин данаправите тези стратегии ефективни.

3. Вземете предвид коефициентите

Повечето системи за залагане вземат под внимание и това решение. Всеки вид залогима различен набор от коефициенти.Най-общо казано, по-добре е да залагате на по-ниски коефициенти, защотовероятността те да спечелят е незначително по-голяма. Най-добрите коефициенти намасата се предлагат от залози, които се изплащат при равни пари, които иматвероятност от почти 50%. Освен това коефициентите за игра на европейска иамериканска рулетка се различават. Със зелената 00, която присъства в американскатарулетка, шансовете Ви за печалба се увеличават. Това показва, че играта с европейскастратегия за рулетка е малко по-безопасна от играта с американска стратегия зарулетка.Ако все пак решите да играете американска рулетка, трябва да използвате по-малкопрогресивна система за залагане и да разполагате със сравнително по-голям капитал.

4. Работете върху игрите си

Това е характерно за всички игри. Преди да успеете в рулетката, първо трябва да й сенасладите. Освен това в този процес ще придобиете по-добро разбиране задинамиката на играта. Играенето на пробните версии на любимите Ви игри в някоеонлайн казино, ще Ви позволи да направите това безплатно. Наблюдаването напечелившите играчи е една от най-добрите стратегии за рулетка. Следвайки най-добрите играчи, ще научите ценни уроци, като например как да управлявате банкроласи и на какви числа да залагате и колко често.

5. Изтеглете печалбите си навреме

Дългосрочният успех в играта не винаги е възможен. Трябва да сте наясно кога дапрекратите сесиите си с рулетка. Това обаче е по-скоро инстинкт, тъй като няма общлимит на времето или завъртанията. Играчите придобиват усещане, което идва спостоянната практика, като например да играете безплатните демо версии нарулетката си. Това Ви помага да се научите как да се възстановите от загубите или дорикак да приемате печелившите ситуации, продължавайки напред.

6. Поставяйте малки залози на нулите

Този принцип на тактиката на Джеймс Бонд е специален. Той обаче е полезен и задруги ефективни стратегии за рулетка. По-голямата част от другите тактики са извънзалозите с равни пари, които са с вероятност за успех малко под 50%. Всички залози,които правите, обаче, са постоянно изложени на риск от 0 и 00. Изпълнението на малъкзалог на нулите, за предпочитане най-малкия залог, който можете да си позволите,може да Ви помогне да компенсирате това.Трябва да разглеждате този залог като застраховка, защото появата на нули не евероятно явление. От друга страна, ако това се случи, ще спечелите сериозни пари.

7. Придържайте се към една стратегия за залагане

Това е изключително важно, защото Ви предпазва от изчерпване на средствата, коитосте заделили за друга тактика. След като изпробвате различни стратегии за залагане вбезплатни тренировъчни сесии и демо игри на рулетка, трябва да изяснитепредпочитанията си. По този начин можете да сте сигурни, че разполагате с всичконеобходимо, и да предотвратите появата на губеща серия, която да попречи на игратаВи. Ако можете да се справите, трябва да се придържате към използването само наедна стратегия по време на една игрална сесия. Когато започнете да играете с истинскипари, не забравяйте да прибирате печалбите си, когато сте начело.