Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
74 зрелостници изпрати златоградско школо

74 зрелостници изпрати златоградско школо

Публикувана на 19.05.2014 | 12:32
1500 прочитания
снимка: www.zlatograd.bg
снимка: www.zlatograd.bg


74 зрелостници изпрати СОУ „Антим I ” в Златоград, съобщават от прецентъра на родопската община.

На 15 май 2014г. бе изпращането на 55-я випуск на СОУ „Антим I ”, Златоград. В двора на училището се събраха ученици, родители, близки и приятели на завършващите ХII клас. С много емоции и вълнения младите хора се разделиха с училището и учителите си. Гости на тържеството бяха кметът на община Златоград-Мирослав Янчев, зам.-кметът - Елмира Угорлиева-Пехливанова, представители на администрацията, учебните заведения и местните медии.

Директорът на училището –Жечка Хаджийска изказа благодарност на зрелостниците, които през периода на обучението си са постигали успехи в областта на образованието, изкуствата и спорта. Отправи пожелания за успешна реализация и убеденост, че в СОУ „Антим I ” са получили добър старт за бъдещето си. С грамоти на училището бяха отличени тримата класни ръководители на зрелостниците.

С поздрави към абитуриентите и техните родители, се обърна кметът на община Златоград-Мирослав Янчев, който пожела, където и да се намират, винаги да се чувстват горди антимовци, горди златоградчани и горди българи.
Благодарност към учителите, родителите и съучениците отправиха зрелостниците, които получиха и традиционните символични подаръци от петокласниците.
С богата музикална програма учениците изпратиха най-големите от училището.

© пресцентър на Община Златоград