Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
85 са първокласниците в община Златоград

85 са първокласниците в община Златоград

Публикувана на 16.09.2013 | 14:27
945 прочитания


85 първокласници тържествено и с вълнение прекрачиха прага на родното училище в училищата на територията на община Златоград, съобщават от пресцентъра на общината.

Първият училищен звънец удари в 6 училища, от които две са защитени, едно средищно, две общообразователни училища и една професионална гимназия.
За нормалното протичане на учебния процес, община Златоград осигурява организиран транспорт за децата до 16 годишна възраст, подлежащи на задължително обучение, които не живеят в Златоград.
С оглед изпълнението на политиката на местната власт за въвеждане на енергоефективни мерки в сгради-общинска собственост, общината започна саниране на двете градски училища - СОУ „Антим I” и ОУ „Васил Левски”, като ремонтните дейности се извършват с финансовата подкрепа на Международен фонд „Козлодуй”.


Предстоят подобни благоустроителни мероприятия и в четири от детските градини на територията на община Златоград, със средства от Програмата за хуманитарна помощ към посолството на Съединените Американски щати.

Кметът на община Златоград пожела на всички учители и ученици в община Златоград спорна нова учебна година!

© www.zlatograd.bg