Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
БСП инвестира в Загражден за 1 година повече, отколкото ГЕРБ за 4 години

БСП инвестира в Загражден за 1 година повече, отколкото ГЕРБ за 4 години

Публикувана на 19.09.2014 | 12:46
995 прочитания
снимка: www.bsp.bg
снимка: www.bsp.bg


За 4 години при управлението на Борисов получихме общо 800 хил. лв. инвестиции в инфраструктурата, докато при вашето правителство само за една година получихме 1 млн. лв. С тези думи хората от Загражден посрещнаха кандидат-депутатите на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ, начело с водача на листата Дора Янкова. Кандидатите от листата д-р Мариана Методиева и Светослав Димитров обясниха досегашната политика в социалната сфера и намеренията за бъдещия мандат, особено що се отнася до Родопите и до развитие на малките общини.
 
Дора Янкова заяви, че БСП не дели общините на големи и малки, на наши и техни. Тя подчерта, че там, където кметовете са енергични, действени, знаят какво искат и постоянно тропат по вратите на министри и шефове на агенции в София, се създават проекти, осигурява се финансиране и има конкретни резултати за хората от съответните населени места. „Има и кметове, които само говорят за местните клюки и разхождат костюмите си, затова там нещата се случват трудно”, поясни Янкова.
 
Присъстващите заявиха, че в общ. Баните има трайното усещане, че левицата подкрепя малките общини. Те посочиха направената досега с пари от Публичната инвестиционна програма по времето на кабинета Орешарски подпорна стена и пътя Загражден-Белица и съобщиха новината, че преди дни са отпуснати още 500 000 по линия на бедствията за пътя към Пловдив, който е много важна икономическа ос за местните жители.
© Пресцентър на БСП - Смолян