Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Бедстващи пътища из Родопите

Бедстващи пътища из Родопите

Публикувана на 26.07.2015 | 17:43
1714 прочитания


На фона на непрестанните самохвалства на премиера "Слънце" за магистралните успехи на неговото управление зеят огромни дупки и неравности по пътищата из Родопа планина. На снимката е показана една от тези огромни дупки в която по едно чудо все още не се е забил някой камион или лека кола. Тази дупка се намира между Борино и Доспат. По същото трасе има още фрапиращи размествания на асфалтовите пластове в застрашителни размери за пътуващите. Пътя между Смолян и Стойките през прохода "Превала" е като лунен пейзаж. А отделно навсякъде пътя е осеян с изненади. На пръв поглед изкърпен път, а през 2-3 километра изненадващо се появяват огромни дупки, които не са се образували за месец или два, а за доста повече време. 

Та въпросите които бихме искали да зададем и съответно да получим отговор и адекватна реакция са: До кога пътната подръжка ще е такава безобразна? Кога най-сетне ще се научим да реагираме навреме и адекватно? Иначе медийните изяви са винаги навременни и прекалени!

© Родопчани