Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Благотворително хоро в подкрепа на Валентин Гърбелов

Благотворително хоро в подкрепа на Валентин Гърбелов

Публикувана на 18.07.2017 | 10:48
4189 прочитания


​Танцова школа „На хоро, при Йо" ще се включи в благотворителната кампания за набиране на средства, необходими за лечението на Валентин Гърбелов като организира „Благотворително хоро Вальо". Инициативата е тази сряда – 19 юли от 18.00 часа в ТПК "Първи май", ет. 6.

Събраната сума ще бъде преведена по сметката на болния Валентин, съобщиха от Инициативния комитет.

31-годишният мъж от смолянското село Арда се нуждае от спешна животоспасяваща операция в чужбина. За нея са необходими над 50 хиляди лева, които са непосилни за семейството му.

Валентин е с диагноза карцином на епифарингс с метастази в шийни лимфни възли. Разболява се преди пет години, минава през няколко химиотерапии. За да се възстанови, се нуждае спешно от операция и лечение в Турция.

Зад каузата да се събере необходимата сума за операцията застават много хора. За  две седмици са събрани 40 хиляди лева.  Жителите на Арда решиха тази година вместо да организират празник на селото си, да предоставят отделените средства за операцията на Валентин.

Всеки, който желае да помогне, може да го направи като изпрати превод по сметката:

Банковата сметка ЦКБ АД, клон Смолян 
IBAN BG51 CECB 9790 10A7 9795 01 BIC CECBBGSF
Валентин Минчев Гърбелов

С помощта на Люба Ангелова вече са премахнати всички такси по банковата сметката на Валентин.