Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Болницата в Момчилград търси лекар със специалност кардиология

Болницата в Момчилград търси лекар със специалност кардиология

Публикувана на 12.03.2014 | 17:03
1021 прочитания
снимка: www.momchilgrad.bg
снимка: www.momchilgrad.bg


МБАЛ „Д-р Сергей Ростовцев” – гр. Момчилград обявява свободни позиции за длъжността лекар със специалност КАРДИОЛОГИЯ с ехокардиография. Това съобщават от пресцентъра на община Момчилград.

Изисквания към кандидата са: желание за работа; организираност в работата; rнициативност и възможност за усвояване на нови знания; лоялност.

От болницата предлагат: Отлични условия за работа – договор с НЗОК и допълнителните здравноосигурителни дружества; Стимулиращо възнаграждение; Бонуси за високи лични постижения и усърдие; Коректни колегиални взаимоотношения и уважение

Кандидатите трябва да изготвят списък от документи: автобиография, актуална снимка, копие от диплома за завършено образование и специалност, удостоверение от БЛС, копие от други квалификационни свидетелства.

Всички кандидати ще бъдат поканени на разговор и ще им бъде предоставена възможност да се запознаят с болницата и медицинския център.

© пресцентър на община Момчилград