Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Бойко Борисов: Искате ли да отидем заедно при българските мюсюлмани в Рудозем, Мадан, Доспат? Да видим как ще ме посрещнат.

Бойко Борисов: Искате ли да отидем заедно при българските мюсюлмани в Рудозем, Мадан, Доспат? Да видим как ще ме посрещнат.

Публикувана на 02.02.2013 | 09:48
1667 прочитания


"Изборите са работа на хората. Когото изберат, това е. Но те и в това отношение си отварят вратичка. Ако не спечелят изборите, няма да ги признаят. Ако не спечелят, има фалшификация. Значи и нашата позиция ще бъде такава. Ако те спечелят, няма да ги признаем. Но аз съм убеден, че ще ги бием. Вижте, че в най-тежкото време – четири години, те не могат да ни изпреварят по рейтинг в нито една социологическа агенция. Неслучайно Станишев говори, че не иска да е премиер, че можело и да не е. Той знае, че сам не може, ако не е ДПС! Искате ли да отидем заедно при българските мюсюлмани в Рудозем, Мадан, Доспат? Да видим как ще ме посрещнат. Като диктатор или като човек, при който живеят по-добре? Всичко, което Доган и Бисеров кажат срещу мен, е комплимент. Всичко, което говорят Станишев, Овчаров и компания, е комплимент към мен. Защото българите много добре знаят какво правят те и какво ние", заяви в предаването „Панорама" по БНТ премиерът Бойко Борисов.

© 24smolian