Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Чуден празник спретнаха за децата от Неделино

Чуден празник спретнаха за децата от Неделино

Публикувана на 11.07.2014 | 10:29
1085 прочитания
снимка: www.nedelino.bg
снимка: www.nedelino.bg


Под мотото „Заедно за здравето на децата“  премина спортния празник на децата от детските градини на ОДЗ №1 и ОДЗ „Пролет“ организиран от Община Неделино съвместно с РЗИ- гр. Смолян на 09.07.2014г. Това съобщиха от пресцентъра на Община Неделино.
 
Поздрав към децата от името на Кмета на Община Неделино отправи г-жа Румяна Караиванова – секретар на общината. На празника присъстваха много деца, родители и гости. Децата се забавляваха  истински, заедно с родителите  изпълниха комплекс от упражнения за профилактика на гръбначните изкривявания. Състезанията организирани по случай празника протекоха бурно и в спортсменски дух.
 
От името на г-н Стоян Беширов всички отбори  получиха  спортни награди. "Спортът е здраве, а децата са бъдещето ни! Да са живи и здрави и нека този празник се превърне в част от ежедневието им"- пожела им Кмета на Община  Неделино.
© пресцентър на Община Неделино