Д-р Красимир Събев: Ние не делим хората, помагаме на всички!

Публикувана на 22.03.2021 | 07:07
23378 прочитания

​Споделих с жителите на селата Борино, Ягодина и Буйново, че трябва един човек да се е доказал в личен и в професионален план, след това да има претенция да бъде представител на своите съграждани. Всички от листата на ГЕРБ - СДС сме професионалисти и с гордо вдигнати чела заставаме и казваме: „Ние сме с вас, достойни сме и сме готови да защитаваме интересите ви“.

Аз съм от гражданската квота, не съм член на ГЕРБ, но наистина видях, че тази партия направи много за нашия регион. Не се делят хората – на мои и твои, на религии, на партии. Не се делят по никакъв признак. Виждате, че на всички общини се дават пари, независимо от коя политическа партия е кметът. 

За съжаление в общините на ДПС се възползват от това и казват - тези пари ние сме ги издействали. Минават сега емисари и обещават какво ли не, но вие няма да ги видите повече. 

Хората, които изпълняват обещанията, сме ние. Следващото управление пак ще бъде на ГЕРБ и е по-добре мнозинството да е на ГЕРБ, за да не се поставят условия от малки коалиционн партньори.