Да помогнем на Роси Пейчева!

Публикувана на 30.07.2012 | 18:16
3256 прочитания


Народната певица Росица Пейчева има нужда от подкрепата на всички нас! Вроденото й заболяване се обостря преди близо две години и оттогава състоянието й прогресивно се влошава. Многобройните консултации са категорични, че операцията е неизбежна и тя е насрочена за 14 септември в Германия. Стойността на операцията е над 20 000 евро, а с последващото лечение и възстановяване сумата е още по-голяма, което определено е непосилно за семейството на певицата.
Първоначалната идея за благотворителен концерт в Пловдив се оказва неосъществима, но Росица Пейчева благодари на всички свои колеги, които са изявили желание да я подкрепят като се включат в концерта, както и на ръководството на музикална компания "Пайнер" и телевизия "Планета", които са плътно до нея в този труден момент. След отпадане на тази възможност остава набирането на средствата да стане чрез дарителска сметка и SMS-и (следващата седмица предстои да бъде открит DMS номер).
Певицата не губи надежда, че всички нейни приятели и почитатели ще я подкрепят в този труден момент. Желаещите да помогнат могат да направят това с дарение в Обединена Българска Банка АД, по банкова сметка BG45UBBS80021080453930, банков код UBBSBGSF, на името на Росица Димитрова Пейчева. Певицата вярва, че с помощта на всички нас, ще преодолее този преломен момент в живота и след периода на лечение и възстановяване, тя отново ще бъде сред своите почитатели и ще пее за всички, които толкова харесват песните й!