Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Дамите от ГЕРБ Неделино осигуриха мултимедийни плеъри за първолаците от СОУ “Св. Св. Кирил и Методий“

Дамите от ГЕРБ Неделино осигуриха мултимедийни плеъри за първолаците от СОУ “Св. Св. Кирил и Методий“

Публикувана на 23.09.2013 | 16:20
1109 прочитания


Жени ГЕРБ – Неделино осигуриха за първолаците от СОУ “Св. Св. Кирил и Методий“ два мултимедийни плеъра, които са по-удобен и модерен начин за визуализация на всички учебни предмети, съобщават от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Двете устройства бяха връчени от Диана Скечелиева, председател на ЖГЕРБ – Неделино и член на УС на общинската структура на партията, на учителите в училището. Тя пожела на първолаците успешна учебна година и посъветва учителите още на първата среща с родителите да демонстрират възможностите на мултимедийни плеъри, защото те не са никак малко при работа в клас.

„Използването им значително по-лесно и трайно приковава вниманието на учениците и допринася за мотивацията им, а в сравнение с учебниците съвременният прожектор с дистанционно управление дава възможност за представяне на по-разнообразна информация - снимков материал, видеоуроци и др. Учениците пък имат възможност да получат пълноцветни визуални впечатления за преподавания материал.“, обясни Скечелиева.

42-ма първолаци тази есен прекрачиха прага на неделинското СОУ “Св. Св. Кирил и Методий“ , разпределени в две паралелки с класни ръководители Румяна Караиванова и Лили Узунова.

 

© www.gerb.bg