Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Депутат от Кърджали посети събора в ардинското село Падина

Депутат от Кърджали посети събора в ардинското село Падина

Публикувана на 22.10.2013 | 17:20
2224 прочитания
снимка: www.gerb.bg
снимка: www.gerb.bg


Народният представител от ПП ГЕРБ-Кърджали Цвета Караянчева бе гост на традиционния есенен събор в ардинското село Падина, Ардинско, съобщават от пресцентъра на партия ГЕРБ.

Тя поздрави жителите и гостите на празника с пожелание да са здрави, да се радват на изобилие и добри доходи, да пазят традициите и добросъседството помежду си и да съхранят за поколенията мъдростта и пословичното трудолюбие на родопчанина. Тя поздрави кмета Николай Чаушев, избран с листата на ГЕРБ, който е един от най-успешните кметове в региона.

Пред последните няколко години името на Караянчева се свързва с редица дарения за жителите на село Падина – в началото на годината тя осигури средства за ново кухненско обзавеждане в столовата на училището, а напролет дари градинска люлка на детската градина. От щедростта й са се ползвали още джамийското настоятелство и читалището.

© пресцентър на ПП ГЕРБ