Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Детска изложба с благотворителна цел грейна във фоайето на дирекцията на МВР- Смолян

Детска изложба с благотворителна цел грейна във фоайето на дирекцията на МВР- Смолян

Публикувана на 17.12.2013 | 10:33
910 прочитания
снимки: пресцентър на МВР- Смолян
снимки: пресцентър на МВР- Смолян


Детска коледна изложба с благотворителна цел грейна във фоайето на ОД МВР – Смолян, съобщават от пресцентъра на община Смолян.

         Децата от ОУ “Юрий Гагарин” гр. Смолян, участници в Детска полицейска академия и техни съученици зарадваха  служителите на ОД МВР - Смолян с коледна изложба от красиви саморъчно изработени картички, сурвачки и украса за елха. Изложбата е с благотворителна цел, като средствата от нея учениците ще използват за подпомагане на деца от нуждаещи се семейства и за стимулиране на свои талантливи съученици.

Децата от ОУ “Юрий Гагарин” поздравиха служителите на ОД МВР – Смолян с коледни песни и стихове и създадоха истинска празнична атмосфера в дирекцията. С благодарност за прекрасния и мил жест, служителите на ОД МВР почерпиха с лакомства малчуганите и им пожелаха весели празници и много радост и успехи през новата година.

© пресцентър на МВР-Смолян