Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Двама кандидат-депутати от ГЕРБ гостуваха на събора в Ягодина

Двама кандидат-депутати от ГЕРБ гостуваха на събора в Ягодина

Публикувана на 08.09.2014 | 16:52
1185 прочитания
снимка: www.gerb.bg
снимка: www.gerb.bg


Водачът в листата на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и Руси Чаушев, представителят на Девинския район в кандидат-депутатската листа, бяха официални гости на събора в Ягодина. За шеста поредна година в селото се провежда фолклорен туристически събор, като интересът към него се засилва от година на година. Основен акцент в него е надсвирването на различни оркестри. Днес със свои изяви се представиха състави от Доспат, Гоце Делчев, Стара Загора, Смолян.
Кандидатите за народни представители бяха поканени на събитието лично от кмета Митко Сакалев (ГЕРБ) и организаторите на събора – туристическо дружество „Родопея”.
При срещите си с жители на Ягодина д-р Дариткова получи множество пожелания за успех на предстоящите парламентарни избори. Благодариха й, защото през управлението на ГЕРБ е започнала реконструкцията на пътя Девин- Буйново - Кожаре, по който са направени доста подпорни стени и мостове, положен е и нов асфалт.
© пресцентър на ПП ГЕРБ