Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Едно си Доган знае, едно си Доган бае

Едно си Доган знае, едно си Доган бае

Публикувана на 20.05.2012 | 21:06
2310 прочитания


Наближават изборите и с това се активизираха и политическите дейци. Повод за тези рдове са днешните излияния на вождът на ДПС Ахмед Доган.

"Телевизи СКАТ ми вдига рейтинга", заяви убедително той на днешния митинг в Бял Извор, където отново разправяше как "възродителният процес" е в ход.

Явно днешното изказване на Бойко Борисов относно Догат, че "мирише на джибри" настина има смисъл, наблюдавайки действията на вожда в последно време. ДПС вече не може да измисли нищо ново и изтърканата грамофонна плоча започва да втръсва дори и на най-верните привърженици на партията.

Години наред се повтарят едни и същи лицемерни позьорски действия от страна на ДПС, политизирайки всеки един възпоменателен митинг за жертвите на "възродителния процес" (все едно не знаем, че същите тези са политически съюзници на наследниците на извършителеите на смяната имената на българските мюсюлмани). Барабар с мюфтията, който е неизменна част от този цирк и една и съща реч - как "възродителния процес" бил валиден и днес. Само че този път официално си признаха, че СКАТ е машина за "събуждане на електората", барабар с АТАКА, но това вече не е интересно, тъй като все един прекалено добре го разбира и вижда, може би затова вождът го обяви официално.

Не знам дали Доган миришел на джибри, но имайки предвид поведението му (както и това на колегите му) в последно време, то някои хора наистина имат нужда от отрезвяване, за да проумеят и вникнат в политическата действителност понастоящем.

А тя не е никак розова нито за Доган, нито за Бойко, нито за Костов, нито пък за Станишев. Някои хора си мислят и вярват, че Кунева е тази, чийто "политически потенциал" би ни избавил от сегашното статукво, но всъщност повечето българи много добре разбират коя е тя всъщност и за какво се бори, а то определено не е нашето благоденствие.

Но да не се отклоняваме от темата за Доган и изтърканата грамофонна плоча, чийто драскотини са толкова дълбоки, че съвсем скоро ще се счупи, и нито мюфтиите, които мъкне със себе си, нито СКАТ, нито АТАКА са в състояне да го променят. Което подсказва, че наблизажа краят му. А това от своя страна е добър показател, тъй като българските мюсюлмани най-накрая ще започнат да гласуват за това да имат икономически просперитет и добър жизнен стандарт, а не за това, че някой си ги плаши с нов "възродителен процес".

От редакцията