Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Еко къмпинг Батак

Еко къмпинг Батак

Публикувана на 13.01.2018 | 12:44
11772 прочитания
campingrocks.bg
campingrocks.bg
campingrocks.bg
campingrocks.bg
campingrocks.bg
campingrocks.bg


Еко Къмпинг Батак се намира на брега на живописния язовир Батак, в една от най-красивите планини в България - Родопите.

 

Разположен в известния курортен комплекс Цигов Чарк, Еко Къмпинг Батак е един от най-новите и най-екосъобразните къмпинги в България. Условията за къмпингуване с палатка или каравана в Еко Къмпинг Батак са действително на много добро ниво, като къмпингът дори разполага с модерна пречиствателна станция, с цел да не замърсява допълнително водите на язовир Батак. На територията на къмпинга ще намерите чисти и поддържани душ кабини с непрекъсната топла вода, както и чисти тоалетни, електрическо захранване за каравани и кемпери, WiFi интернет и много други екстри. От 2013 г. къмпингът предлага на своите посетители и каравани под наем с пълно оборудване.
 

Освен това, от къмпинга може да наемете каяци за обиколка на язовира или планински колела, за да се разходите до близките туристически забележителности на община Батак. Около Еко Къмпинг Батак опредено има какво да се види, на близо се намират град Батак и град Велинград, със своите много добри спа условия, както и язовирите Голям Беглик и Широка Поляна, предлагащи чудесни възможности за риболов, спорт и туризъм сред природата.