Елисавета Кехайова в Старцево: Само ДПС се грижи за малките населени места в България

Публикувана на 13.05.2014 | 12:28
1639 прочитания
снимка: www.dps.bg
снимка: www.dps.bg


„Само ДПС се грижи за малките населени места в България“. Това заяви кандидатът от листата на ДПС за член на Европейския парламент Елисавета Кехайова на предизборна среща в златоградското село Старцево, съобщават от пресцентъра на ПП ДПС.

Сбирката събра повече от петдесет души в местното читалище в понеделник вечер. „Никоя друга партия не полага толкова много усилия за развитието на малките региони в страната. Когато ДПС е на власт, се инвестира и в селата, правят се пътища, спортни съоръжения и детски площадки“, коментира още Кехайова. Като пример тя даде и отпуснатите средства в началото на годината за с. Старцево. „Сигурно вече  знаете, че са отпуснати  500 000 лева за рехабилитация на улици във вашето село от правителството на Орешарски. Финансирането е от публичната инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите“. Това се случва, когато ние сме на власт“, категорична бе Кехайова. Тя призова хората да подкрепят листата на ДПС, за да се чува техния глас по-ясно в Европа. „Колкото по-голямо присъствие имаме в  европарламента и структурите на Европейската комисия, толкова по-полезни ще бъдем за вас“, добави Кехайова.

Домакин на срещата бе общинският лидер на ДПС – Златоград, Стефан Мерков, също така присъстваха и председателите на общинските структури на Движението  в Смолян и Неделино, д-р Петър Фиданов и Руско Халваджиев. На сбирката бяха и областният председател на младежката структура Илиан Горанов и Александър Ефтимов-  председател на Младежко ДПС – Златоград.

© пресцентър на ДПС