Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Евродепутатът Антония Първанова: По-добре е да се премине към избори!

Евродепутатът Антония Първанова: По-добре е да се премине към избори!

Публикувана на 29.10.2013 | 17:07
1146 прочитания
снимка: dariknews.bg
снимка: dariknews.bg


„По-добре да се премине към избори, за да се намери формулата на консенсус и успокоение в обществото", съобщава евродепутатът и лидер на НДСВ Антония Първанова. По нейните думи в момента няма чуваемост от страна на управляващите и гражданското общество.

Според евродепутатът няма работещ парламент. Правителството се измъчва в невъзможността да си партнира с парламента, а никой няма полза от такъв парламент и правителство, което не може да прокара през парламента законопроектите и своите решения.

А по темата с бежанците, според Първанова  въпросът може да бъде решен на европейско ниво, а не всяка страна сама да се справя. Тя уточни, че се очаква бежанската вълна да надхвърли 4 милиона и половина, като голяма част от тези хора са жени и деца в лошо здравословно състояние. Някои от далеч по-богатите страни от нашата са дали много малки заявки и квоти за абсорбиране на бежанци, уточнява с Първанова.

Антония Първанова беше на посещение в Кърджали бе по покана на директора на хоспис „Добролюбие" към МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски", който през тази година чества своята пета годишнина.