Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Гергьовденски турнир по футбол се проведе в Златоград

Гергьовденски турнир по футбол се проведе в Златоград

Публикувана на 09.05.2014 | 09:54
1139 прочитания
снимка: www.zlatograd.bg
снимка: www.zlatograd.bg


На 4 и 5 май 2014 година, на стадион „Златоград” се проведе турнир по футбол, който е част от Спортния календар на Община Златоград за 2014 година. Това съобщават от пресцентъра на общината. 

В мероприятието се включиха шест отбора, които бяха разделени в две предварителни групи. След изиграването на мачовете от първата фаза за полуфиналите се класираха отборите на Районно управление „Полиция”, ” Спортист” – с. Старцево, „Сити” гр. Златоград и „Феникс” гр. Златоград. В първата среща отборът на „Сити” надигра РУ „Полиция”, а в другия полуфинал „Феникс”, след равностойна игра, победиха отборът на „Спортист”. В мача за трето-четвърто място, тимът от Старцево записа труден успех срещу златоградската полиция, с което завоюва престижното трето място в турнира.

На финала момчетата от „Сити” показаха бърза и комбинативна игра, с която затрудниха максимално своите опоненти от „Феникс” и спечелиха мача и първото място в състезанието.
След края на мероприятието отборите заели първите три места бяха наградени с почетни купи и грамоти, както и с парични награди.

© пресцентър на община Златоград