Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Голям Коледен празник готвят в центъра на Неделино

Голям Коледен празник готвят в центъра на Неделино

Публикувана на 24.12.2013 | 14:51
1241 прочитания


Община Неделино организира голям коледен празник „Честита Коледа!” на 25 декември от 11.00 часа на централния площад, съобщават от пресцентъра на общината.

В програмата са включени много песни, стихотворения и танци на децата от детските градини „Пролет” и ОДЗ № 1, от учениците от СОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, от самодейци на НЧ „Светлина-1938”.

Децата ще имат възможност да посрещнат Дядо Коледа и Снежанка, да получат много подаръци и лакомства, да се забавляват с програмата подготвена от деца за деца. Към децата и гражданите на Неделино ще се обърне с приветствие кметът на общината Стоян Беширов.

Като стопанин на града и главен организатор на тържествата, Стоян Беширов се обръща с покана към всички свои съграждани и гости на общината да посетят празника на връх Коледа, да се поздравят със светлия празник и да си пожелаят здраве, щастие и берекет през Новата 2014 година. За празниците се очаква Неделино да се удвои по население, тъй като по стара традиция в такива празнични дни се връщат гурбетчиите от страната и чужбина, с много гости и приятели.

© пресцентър на община Неделино