Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Горски лагер за деца в Амзово

Горски лагер за деца в Амзово

Публикувана на 30.05.2017 | 20:56
4691 прочитания
Автор: Теодора Илиева
„Fun in the Mountain”
„Fun in the Mountain”


 

Летен горски лагер „Приказни пътечки” в Горски парк „Амзово” организира „Fun in the Mountain” на 5 юни –  от понеделник до петък. Тръгването е от паркинга на Стадиона, Стар център в 9:00 часа. Там ще бъде и връщането след 17:00часа. Осигурен е транспорт за качване до парка. Слизането е пеша по Пътека на здравето до Стадиона. Всички деца е необходимо да донесат бележка от лекар, че са здрави.

В първия ден от посещението на детето, ръководителите ще раздадат на родителите декларации и правила за безопасност, които трябва да бъдат подписани и върнати на ръководителите. С децата ще работят 3 квалифицирани ръководители. 
Лагерът е за деца от 6 до 12 години, като всяко дете може да посещава лагера, колкото дни пожелае.
Дневните занимания на децата включват много игри, туристически преходи, екскурзии и посещения на открит басейн, обучения по планинарство и екология, география и история, астрономия и забавна математика.

Осигурени са книги, материали за рисуване и приложно изкуство. 

Етикети: лагер, деца, Амзово
© Родопчани