Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Изградете си полезни навици, които да запазят кожата ви млада, призовават от Benton

Изградете си полезни навици, които да запазят кожата ви млада, призовават от Benton

Публикувана на 02.12.2022 | 18:48
445 прочитания


​Корейската козметична компания Benton започва дейността си през 2011 година, като създаването ѝ е вдъхновено от историята във филма „Странният случай с Бенджамин Бътън“, според която главният герой е принуден да се откаже от своята любима, тъй като поради необикновени обстоятелства не спира да се подмладява. Създателите на Benton се питат нямаше ли всичко да завърши щастливо ако можеше времето да се върне назад за повече хора, в това число и за любимата на Бенджамин Бътън. От Benton вярват, че могат да върнат младостта и свежия вид на кожата като използват природни съставки за разработване на своите продукти. Целта на Benton е да възстанови най-добрите дни на вашата кожа и тя винаги да е сияйна, хидратирана и озарена. Корейската компания има стремеж колкото може повече хора да се възползват от благотворното въздействие на продуктите, които предлага, поради което те са на достъпни цени. 

Добрите и щадящи продукти и правилните навици ще поддържат кожата ви млада и здрава, отбелязват от Benton

От корейската компания съветват да не се подлъгвате по обещания за моментални резултати. Важно е да действате методично и последователно и да избирате козметика, която с натурални съставки възвръща естествено доброто състояние на кожата ви, подчертават от Benton. 

Продукти, които съдържат витамин С правят кожата сияйна

Всички знаем, че витамините са сред най-ценните хранителни вещества за нашите тела. Особено важен е витамин С, който е антиоксидант и поддържа колагена. Както приемаме витамин С, за да поддържаме тялото си здраво и тонизирано, по същия начин е добре да прилагаме козметични продукти с витамин С върху кожата си, за да я поддържаме млада и озарена. 

Задължително използвайте слънцезащитен крем, за да забавите процеса на стареене на кожата

Вредните ултравиолетови лъчи на слънцето са една от причините за поява на петна и лунички, както и за намалената еластичност, която е един от първите признаци на стареене на кожата. За да забавите този необратим процес, носенето на качествен слънцезащитен крем е едно от най-важните условия, припомнят експертите на Benton и отбелязват, че е добре нов слой от продукта да се нанася на няколко часа, за да е оптимално действието му. 

Добрата хидратация е от решаващо значение за свежия вид на кожата

Чувството за сухота и намалена еластичност е един от признаците за стареене на кожата. Може да го предотвратите, избирайки добър хидратиращ продукт, който осигурява оптималния воден баланс на кожата. Важно е продуктът да е лек и да се усвоява бързо и лесно, без да предизвиква допълнително омазняване, съветват експертите на Benton и припомнят, при нанасянето му да не пропускаме зоната около очите, тъй като там кожата е най-финна и чувствителна, и съответно податлива на появата на бръчки. 

Грижата за доброто здраве на кожата е част от поддържането на нашето тяло в оптимално състояние. Само когато кожата ни е чиста и лъчезарна сме заредени със самочувствие и добро настроение във всеки наш ден. Доверете се на натуралните продукти на Benton, за да си осигурите щадяща и дългосрочна грижа за вашето лице.