Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Изложба в центъра на Смолян направиха от ГЕРБ

Изложба в центъра на Смолян направиха от ГЕРБ

Публикувана на 16.09.2014 | 17:33
803 прочитания
снимка: www.gerb.bg
снимка: www.gerb.bg


Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за Смолянски избирателен район, начело с водачът на листата д-р Даниела Дариткова разгледаха изложбата на ПП ГЕРБ на пл. „България" в Смолян. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ- Смолян.

Изложбата преминава под мотото „Стабилна България. Време е!", с №9 в бюлетината. На нея са представени и основните приоритети на ГЕРБ за различните сектори на икономиката, като енергетика, социална сфера, образование, селско стопанство, здравеопазване и др.
„ГЕРБ доказахме, че можем да работим за правилното развитие на страната. Ще се борим за по-добра инфраструктура, за икономическо съживяване, за нови работни места, за по-добро финансиране на земеделието. Ние залагаме на стабилността, а тя се гарантира от ГЕРБ”, подчерта д-р Дариткова, водач на листата в Смолянския избирателен район. Тя заяви, че ГЕРБ поема ангажимент да възстанови стабилността на държавата, да възстанови европейското финансиране. „Ние заявяваме, че ще работим много. Това го можем. Това сме го доказали”, допълни кандидат-депутатът.
© пресцентър на ПП ГЕРБ