Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Как да откриете своя личен стил?

Как да откриете своя личен стил?

Публикувана на 17.09.2021 | 10:58
1475 прочитания


Знаете какво харесвате, но ви е трудно да определите стила си? Няма за какво да се притеснявате, защото този проблем всъщност е доста често срещан. Стилът е смесица от различни наши избори и назоваването му не е винаги проста задача, но ето тези съвети ще ви помогнат да се ориентирате. Те са подбрани специално от екипа на Gang.

Намерете своето вдъхновение

Истинското ви вдъхновение в стила няма да бъде един човек. Най-вероятно това ще бъде смесица от стилови влияния от няколко различни личности. Така че влезте например в Pinterest и започнете да разглеждате снимки на знаменитости, модели и всеки друг, от когото искате да получите вдъхновение за стил.

Изключително важно е да имате предвид какъв стил харесвате за себе си и на какво се възхищавате у другите хора. Например, може да се възхищавате на стиловете на Лейди Гага и Даян Кийтън, но това не означава, че искате да носите кожени сутиени или мрачни рокли. Освен това тези два стила не биха се комбинирали лесно.

Проверете гардероба си

Вашият гардероб е основата на вашия личен стил. И ако не чувствате, че гардеробът ви отговаря на вашите стилови стремежи, то тогава го променете.

Започнете да преглеждате гардероба си и да намирате какви артикули работят за вашия начин на живот (работа, семейство, забавление и т.н.) и тези, които също работят за вашето стилно вдъхновение. Ако нещо не ви е нужно, изхвърлете го.

Открийте своя подпис

Колкото и да развивате личния си гардероб с различни визии, някои тенденции най-вероятно ще се запазят във времето. Ще откриете, че посягате към един или два елемента с почти всеки тоалет. Възможно е винаги да носите тренчкоти или винаги да добавяте чифт златни обеци към визията си и, наблюдавайки това, в крайна сметка ще намерите своя подпис.

Наличието на подпис помага за обвързването на вашия стил и ви дава възможност да определите себе си по-добре.

Експериментирайте

След като изградите своята колекция от характерни за вас дрехи, е време да добавите уникални парчета към гардероба си, които да покажат вашия стил и личност. Това може да включва някои по-сериозни експерименти, така че не забравяйте, че винаги можете да промените решението си.

Личният стил е свързан с играта с модата, така че да откриете кои дрехи ви карат да се чувствате най-добре. Започнете със смели аксесоари и крещящи цветове и след това работете върху смесването и съчетаването на различни форми и материи. Ако имате колоритна душевност, тези експерименти вероятно ще повишат самочуствието ви до неподозирани до момента нива!

Използвайте най-доброто от себе си

Кое е онова нещо, за което хората винаги ви правят комплименти? След като бавно определите стила си, можете да започнете наистина да подчертавате най-добрите си черти. Може би хората винаги ви казват какви дълги крака имате, така че ще трябва да започнете да инвестирате в страхотни поли, за да подчертаете тази част от себе си.

Когато използвате силите си, увереността ви ще заблести. Това ще ви помогне да използвате стила си като суперсила.

Не забравяйте подробностите

Точно както тортата за рожден ден не е торта за рожден ден без глазура и декорации, тоалетът ви не е завършен без подробностите. Обърнете внимание на прическата си, лака на ноктите и аксесоарите. Без значение в коя модна категория попадате, тези детайли ще останат ключови за постигане на истински личен стил.

Всеки един от тези детайли е начин да направите вашия външен вид уникален и личен. Това също е чудесен начин да интегрирате вашия подпис и да развиете уникален външен вид или прическа. Ще откриете колко е хубаво човек да познава стила си и да го преследва!

A красиви дамски блузи според вашия личен стил можете да откриете тук: https://gang.bg/products/damski-drehi/bluzi.