Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Каква риза да изберете за абитуриентския бал?

Каква риза да изберете за абитуриентския бал?

Публикувана на 07.07.2023 | 23:53
410 прочитания


Предстоящите абитуриентски балове вълнуват както момичетата, така и момчетата. Докато нежният пол се интересува от пищни рокли, за мъжката част от абитуриентите на дневен ред е изборът на подходяща риза. На въпроса как да изберете най-оптималната възможност за себе си, от сайта на Carducci дават следните съвети.

Фактори, които определят вашия изборЗа да бъдете актуални и представителни на своя абитуриентски бал, е важно да подберете всяка дреха и аксесоар, до последния детайл. При изборът на риза, специалистите в сферата на мъжката мода дават съвет да си отговорите на следните въпроси:

  • Какъв стил предпочитате? – за да изберете правилната дреха, на първо място трябва да определите към какъв стил се стремите. В зависимост от това дали предпочитате спортно-елегантни или изцяло официални ризи, се определят и специфичните характеристики, които следва да търсите;
  • В какъв стил са останалите елементи на облеклото? – за да постигнете пълен синхрон на визията, всяка дреха и аксесоар трябва да кореспондира с останалите. Ако сте избрали церемониален костюм за бал , спортно-елегантната риза не би била подходяща;
  • Какви са цветовете, които изграждат крайната визия? – ако искате да постигнете балансиран външен вид, който да излъчва елегантност и модерна креативност, е важно да подберете цветовете си правилно. При избор на костюм в неутрални тонове, имате два варианта – или да се доверите на изчистен дизайн или да акцентирате с ярък и наситен нюанс. И обратното, ако костюмът ви е колоритен, заложете на бяла риза.

Как изборът на риза влияе на цялостната визия?

Мъжката риза е самодостатъчна. Тя може да изглежда достатъчно ефектно, когато е правилно подбрана, и без комбинирането ѝ с луксозна вратовръзка, кърпичка или дори сако.

Какво друго да съобразите при избор на риза за бала?

Винаги обръщайте внимание на материята. Месецът, през който най-често се провеждат абитуриентски балове, се характеризира като топъл. За да си осигурите максимална прохлада на кожата и да се предпазите от запарване и дискомфорт, винаги се ориентирайте към дишащи материи, каквито са памук и лен.

Не забравяйте да обърнете внимание и на размерите. Дори и най-красивата дреха може да изглежда нелепо, ако ви е малка или голяма. Винаги избирайте точната си мярка. Ако пазарувате онлайн, съобразете таблицата с размери, която е представена в страницата на избраната от вас риза.

На последно място, винаги се доверявайте на качеството, което известните и доказани търговци предлагат.