Кацаров и Раев спечелиха националния турнир по плажен волейбол в комплекс "Арпезос"

Публикувана на 09.07.2012 | 15:29
1168 прочитания


Кърджалийският тандем Ивайло Кацаров – Райчо Раев спечели националния турнир по плажен волейбол за юноши до 20 години. Градът край Арда бе докамин на националния турнир през уикенда, в който участваха 14 двойки. Нашите надиграха варненците Цветомир Йотов и Петър Стояновски във финала с 2:1 (18:21, 22:20, 15:13).
Третото място остана също за играчи на волейболна "Арда - Николай Кралев и Димитър Калчев, които постигнаха чиста победа в малкия финал над софийските юноши Милан Миланов и Виктор Костадинов.
Първенците от състезанието в комплекс "Арпезос" си осигуриха и правото да участват в Балканското първенство за юноши до 20 години, което ще се проведе от 26 до 29 юли в Решица (Румъния).
„Подобни инициативи, организирани от федерацията ни, са прекрасна възможност юношите на България да премерят сили, да създадат приятелства и да се научат на феърплей. Много съм щастлив, че Кърджали даде старта с този първи за тази година национален турнир и се надявам скоро да връчвам медали и в други градове", заяви шефът на волейбола в Кърджали Милко.

Етикети: волейбол
© 24родопи