Кои букмейкъри дават най-високи коефициенти?

Публикувана на 31.05.2022 | 11:38
1300 прочитания


Привържениците на спортни залози в България имат интерес към сайтовете, в които могат да намерят най-високи коефициенти. Конкуренцията между букмейкърите е много голяма и всички лицензирани компании, се стремят да осигурят високи ставки за спортните събития. Ако си направите труда да сравните стойностите в онлайн платформите, ще видите, че те не се различават рязко. Повече по темата, ще прочетете в следващите редове на тази публикация.  

Къде да търсим завишени коефициенти? 

 

При положение че преминете през Sesame регистрация, можете да откриете специална промо секция, в която се предлагат завишени коефициенти за спортни залагания. Букмейкърът избира произволни състезания и повишава ставките за различни пазари. Това е много хитър подход, тъй като играчите са доволни от тази възможност и не се колебаят да се възползват от нея.  

Подобен тип предложения не липсват и в други сайтове. Така например, от Betway също имат специална секция с коефициенти. В нея се поставят надпревари с приоритет, а цифрите са наистина добри. По този начин залагащите могат да спечелят повече средства, дори с по-нисък залог. Предложенията важат не само за футбол, но и за баскетбол, тенис, волейбол и други.  

Друга компания, която се слави с високи коефициенти, е тази на Бет365. Проучванията показват, че това бранда, който се стреми да дава най-добрите ставки. Твърдението не е пресилено, тъй като всеки може да се увери в достоверността му със собствените си очи.  

За кои пазари се предлагат високи коефициенти? 

 

Ако залагате за краен победител в спортната среща или равенство, ще откриете едни коефициенти, но ако се разровите из пазарите, ще намерите по-високи стойности. Днешните букмейкъри ви дават шанс да правите различни залози, сред които такива за голмайстор, брой картони, брой корнери и други. Ако дадете правилна прогноза ще грабнете добър коефициент. 

Колкото по-сложни за предвиждане са пазарите, толкова по-голяма е ставката им. Естествено, не можете да разчитате на 100% успеваемост, тъй че бъдете внимателни. Най-добре направете преценка, дали си заслужава вида залог, а след това прибягвайте към него. Има хора, които залагат на сляпо, а след това съжаляват за направения избор. Бъдете разумни и предпазливи.  

Една бърза проверка показва, че най-харесван са множествените залози или така наречената права колонка. При последната прибавяте повече от 3 селекции, а коефициентите им се умножават по залога ви. Крайната цифра представлява възможната печалба при краен успех. 

Какви видове коефициенти има в сайтовете за залози? 

 

Най-разпрострени са десетичните коефициенти, които са познати и като европейски коефициенти. В някои онлайн платформи обаче можете да избирате и други видове. На ваше разположение са американските (дробни) коефициенти или азиатски такива. Най-използвани са десетичните, защото играчите са свикнали с тях, а и пресмятането им е далеч по-лесно.  

В обобщение 

 

И, след като ви преведохме из света на бетинг сайтове, е време да се разделим. Призоваваме читателите ни да бъдат отговорни и да играят само за забавление. Хазартната зависимост е истински бич и не трябва да позволявате на манията да ви завладее. Естествено, пожелаваме късмет на всички и се надяваме, че информацията в тази статия е била полезна за тях.