Коронавирус или организиран рестарт на системата

Публикувана на 03.04.2020 | 23:34
41009 прочитания

На 18-ти октомври миналата година Biodefense центърът Johns Hopkins и Световният икономически Форум в Давос организират конференция, която да провери способността на света да се справи с "хипотетична" пандемия от корона вирус. Наричат проведената симулация Event 201 и я изпипват до степен да проверят дори реакцията на медиите и как да бъде менажирана тя. В YouTube има линкове, филми и т.н. 

https://en.wikipedia.org/…/Johns_Hopkins_Center_for_Health_…

Същият ден в китайската провинция Вухан започва Международно военно учение Wuhan 2019, където се събират почти 10.000 военни от повече от 100 страни. Включително 21 военни от България и 172-ма от САЩ, 90 от Иран и 139 от Италия. Липсва Великобритания - световната финансова столица. Най-големият участник в събието е Европейският съюз с над 1000 военни.
https://en.wikipedia.org/wiki/2019_Military_World_Games

На 30-ти декември само 40 дни по-късно, доктор Ли Венлиан поства в публичен форум това, че в централната болница в провинция Вухан има множество болни с тежки симптоми наподобяващи корона вирус (той говори конкретно за SARS).

https://en.wikipedia.org/wiki/Li_Wenliang

На 21-ви януари (още 20 дни по-късно) италиaнски военен прибрал се от Вухан се среща с първия италианец диагностициран с COVID-19. Анализ на виралния геном е доказал, че нулевият пациент в Италия и нулевият пациент в Германия са се заразили от един и същи човек?!?
https://en.wikipedia.org/…/2020_coronavirus_pandemic_in_Ita…

Edit: По същото време - средата на януари, точно за началото на епидемията, в Бергамо и прилежащите райони 34.000 души (почти цялото възрастно население) е било ваксинирано против менингит С - ваксина, която нормално не се поставя в Италия. Като странична реакция (виж листовката) е Guillain-Barré-синдром, който в голям процент от случаите може да причини парализа на мускулатурата на дихателните пътища.
https://www.bsnews.it/…/meningite-vaccinate-34mila-persone…/
(на италиански - използвайте Google Translate)

Разразилият се в последствие сценарий съвпада на 100% с изпитвания от Biodefense центъра Johns Hopkins и Световния икономически Форум в Давос вкл. новините и начина на разпространението. Даже и източникът съвпада - според разиграния сценарий това е Китай. Според сценария Китай ще използва своята система за проследяване, за да намери всички заразени. Европа първоначално ще се дърпа, но после ще последва примера им. 

И продължаваме с финансовото изражение на нещата:

Редица централни банки, както и Федералният рецерв на САЩ "осигуриха ликвидност" като антикризисна мярка. Ако не знаете какво значи това, преведено на прост език означава, че това е едно голяо печатане на пари (над 5 трилиона към този момент), с които ще бъдат купени релани активи като акции на компании, държавни облигации,  ценни книжа, ипотеки и прочие. Т.е. някой ще си купи на безценица (защото борсите и цените на всикчи изброени се сринаха) реални неща от паникьосаните хора, които продавата и се запасяват с кеш за идващата рецесия. Същия този кеш, с който се запасяват за жалост ще се окаже толкова ценен, колкото и тоалетната хартия, защото повишението на инфлацията чука на вратата.

Това се случва в момента - богатите ще станат по-богати, а обикновените хора ще започнат отново от нулата.