Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Кой измисли тази глупост и лепна светинята като сопол на земята?

Кой измисли тази глупост и лепна светинята като сопол на земята?

Публикувана на 21.07.2015 | 08:25
2526 прочитания


Таз годишния събор на Рожен бе превърнат в демонстрация на "организационна мощ". Какви ли не суперлативи се изписаха и изговориха от клакьорите. Какви ли не сравнения бяха направени!

Всъщност хората се радваха на факта че има събор на Рожен, има песни и забавления и има хапване и пийване и най-важното видяхме се с приятели които отдавна не бяхме виждали.

Има обаче и една грозна действителност и тя е в полето на организаторите.

Зле построени и разположени сцени, те бяха сложени по най-безобразния начин и обърнати една срещу друга и от тътена на високоговорителите ставаше една лоша бъркотия на общия терен. А можеше да се използват възвишенията за трибуни, а сцените да бъдат разположени в ниското и обърнати така че да се получава като атничен театър.

Другата недомислица беше вкарването на автомобилите по ливадите което развали целия пейзаж на панаира, а извинете на събора.

И накрая най-голямата излагация беше с трикольора, българската светиня, националният символ беше лепнат като сопол на ливадата и закономерно разнищен и скъсан, а организаторите усетиха сериозноста на гафа и прибраха трибагреника като ранен войник и го скатаха. 

Дано всички да са си взели поука от несполучливите опити за инпровизация.

А някой ще каже ли колко струваше събора и кой плати сметката не че е най-важното но обществото трябва да знае!

© Родопчани