Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Кой стои зад атаката срещу президента?

Кой стои зад атаката срещу президента?

Публикувана на 15.08.2013 | 13:11
1513 прочитания


Истерията, която беше раздухана с цел да се удари по имиджа на президента, вероятно идва от среди, които и до днес продължават да манипулират гласоподавателите, гласуващи за ДПС. При това атаката въобще не е само от една партия, тя вероятно е от тези,  които благословиха създаването на ДПС и "АТАКА".

Мероприятието, раздухвано от медии, близки именно до тези, които до вчера злоупотребяваха с подкрепата от република Турция, издава притеснението на тези среди от факта, че именно Турция вече е решена да спре подкрепата си за про-руските мафиотски структури в България.

Оказва се всъщност, че всичко, което се говори за евентуални претенции от страна на Турция, е абсолютна лъжа. Фактът, че на срещата ифтар в Пловдив на са били поканени лидери на партията ДПС, явно е изнервил допълнително някои среди в българската политика. По принцип нападките на партия "Атака" винаги са били отправяни в посока на ДПС и Главно мюфтийство, но този път странно защо не казват нищо за Главно мюфтийство, което всъщност е домакин на срещата.

Видно е, че кампанията срещу президента е в полза на ДПС и "АТАКА", което е поредното доказателство за тяхната симбиоза. Това е поредното доказателство за измамата, на която са подложени електоратите на ДПС и "АТАКА" защото хората, които гласуват за тези партии, всъщност са заблудени, че гласуват за някаква кауза.

Кауза има, но тя се оказва, че е само в полза на политическите върхушки, които само използват наслаганите предубеждения, чрез които се подлъгват хората, за да гласуват за тази или онази партия. Не знам българският президент на какво ниво е сред европейските си колеги, но определено нашенски партийни и медийни строители стоят плътно до латиноамериканските, азиатски и африкански себеподобни.