Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Красотата на Родопа и стихията на Черно море представи художникът Георги Шишков в Кърджали

Красотата на Родопа и стихията на Черно море представи художникът Георги Шишков в Кърджали

Публикувана на 13.11.2013 | 11:56
1903 прочитания
снимка: www.kardjali.bg
снимка: www.kardjali.bg


Четвъртата самостоятелна изложба на художника Георги Шишков събра много почитатели на изобразителното изкуство в Артгалерията в Кърджали, съобщават от пресцентъра на община Кърджали. 

Творецът, бе подредил 33 картини представящи едновременно красотата и стихията - от една страна невероятната красота на Родопа планина и точно толкова привлекателното, но и стихийно Черно море.

Зам.-кметът Елисавета Кехайова поздрави творецца и му пожела много здраве и да намира своето творческо вдъхновение във всичко, което го заобикаля. И най-вече в младите хора, за които е пример. Творецът бе поздравен също и от депутатът Милко Багдасаров, който е бивш директор на СОУ „П.Р.Славейков”, както и от ученическия и учителски колектив на училището. Творецът развълнувано благодари на всички, уважили откриването на изложбата.

Георги Шишков е участвал в много национални и международни изложби. Негови картини има навсякъде по света. Платната му притежават колекционери в много държави в Европа, Америка и Азия.

Четвъртата самостоятелна изложба на твореца, който и е преподавател в СОУ "П. Р. Славейков",  даде началото на поредицата мероприятия, посветени на празника на училището.

© пресцентър на община Кърджали