Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Луда конкуренция при онлайн букмейкърите в България

Луда конкуренция при онлайн букмейкърите в България

Публикувана на 31.05.2022 | 11:35
1427 прочитания


Напоследък ставаме свидетели на наистина луда конкуренция при онлайн букмейкърите в България. Много нови сайтове за залози бяха лицензирани от Националната агенция по приходите, а това доведе до засилено търсене на този вид услуги. Разбира се, всеки един оператор се стреми да завладее клиентите с интересни бонуси, промоции и оферти.  

Кои са лицензираните букмейкъри у нас? 

 

Списъкът с букмейкъри е много дълъг, така че вижте https://efbet365.com, където ще можете да прочетете всичко за онлайн хазарта у нас. Там ще видите различните брандове и ще имате възможност да се регистрирате в сайтовете им. Не на последно място, ще научите всичко относно бонусите, опциите за залози, начините за разплащане и въобще най-важното за вас.  

Към актуалния момент на пазара има няколко основни играча. Това са компаниите на Efbet, Bet365, Winbet, Palms Bet, Bwin, Betano и Betway. Освен тях обаче има и други лицензирани сайтове, каквито са Sesame.bg, 8888, Alphawin и Inbet. Тези марки се утвърдиха на българската сцена и успяха да привлекат голям интерес. Не можем да бъдем сигурни, кои от тях ще продължат с успехите си, но при всички положения, съревнованието в индустрията е впечатляващо.  

Как се конкурират букмейкърите в България? 

 

На първо време се появяват страхотни рекламни клипове, в които участват известни личности. Популяризират се бонусите за нов клиент, както и мобилни приложения, кеш аут опция и още услуги. В интернет също ще попаднете на множество реклами. Операторите не пропускат да се покажат онлайн и да съобщят на потенциалните си клиенти за нововъведения и поощрения.  

Естествено, най-сериозния подход за привличане на потребители, остават офертите и промоциите. Вече станахме свидетели на букмейкъри предлагащи безплатни залози и бонуси без депозит. Това е хитра стратегия, която действа като магнит за залагащите на спорт или казино игри. С времето се пускат и допълнителни изненади, така че да се превземат играчите. 

Ще има ли още лицензирани сайтове за залози? 

 

Времето ще покаже, дали семейството на букмейкърите, ще прибави нови членове. В нета вече се заговори за идването на Sportingwin, но компанията все още не е взела разрешително. Кандидати не липсват, но всичко зависи от решенията на регулаторния орган по хазарта – НАП.  

Ние ще следим зорко за нови онлайн платформи в бетинг сферата, тъй като знаем, че пълнолетните българи имат интерес. На този етап обаче, има достатъчно сайтове, в които може да се залага напълно легално. Ето защо, няма спешна нужда от влизането на още букита.  

Кой е най-известният букмейкър в страната? 

 

Няма как да определим, кой е най-известният букмейкър. Това могат да кажат залагащите, тъй като от тях зависи популярността на дадена компания. Тиражират се мнения, че Ефбет се ползват с най-голямо доверие, заради факта, че са първите лицензирани в страната, но големите брандове Bet365 и Bwin, не им отстъпват и са също толкова предпочитани.  

С влизането на други оператори, става все по-трудно да определим, кой заслужава “хазартната корона“. Все пак направихме един оглед, за да отразим нарастващата конкуренция и възможностите за родните играчи. Сега ви пожелаваме всичко най-хубаво и на добър час.