Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Любовна драма е причината за самоубийството в Смолян вчера

Любовна драма е причината за самоубийството в Смолян вчера

Публикувана на 08.06.2012 | 11:38
3896 прочитания


„Заради две несправедливи присъди си отиват две влюбени сърца". Това пишело на последната страничка на тефтер, открит в стаята на хотел „Соколица", където са прекарали последните си мигове 33-годишната Гюлшен Сали и 34-годишният й приятел Младен Златков, съобщава "24smolian.com". Мъжът излежавал ефективна присъда за изнасилване в смолянския затвор. В досието на мъжа от неделинското село Диманово имало и условно наказание за блудство. Младен бил пуснат в 12-часов отпуск от затворническото общежитие „Герзовица". Кратката почивка на свобода му била необходима, за да припознае 10-месечната Мадлен, както и да сключи брак с 33-годишната майка на детето.

Гюлшен Сали е от Кърджали, живеела в Момчилград и имала 11-годишен син от друг брак. Златко пък имал други четири деца. Когато бил пускан в отпуск от затвора, той посочвал момчилградския адрес на Гюлшен.

Стаята на петия етаж в хотела била наета в четвъртък в 10 часа сутринта от Младен, на името на изгората му.

Трагедията

В 18,30 часа служител на хотел „Соколица" подава сигнал на телефон 112 за труп на жена пред сградата. Дошлите на място полицаи отцепват района, когато забелязват мъж на последния етаж на хотела. Той се канил да скочи като причина за намерението си посочил, че не е доволен от съдебната система в страната. Органите на реда не успяли да разубедят Младен и той полетял от високия прозорец.

Часът е 19,20.

Полицията работи по две версии за смъртта на Гюлшен-самоубийство и убийство. В стаята на младата жена имало само храна и… капки кръв. По тялото й обаче не били открити следи от насилие, обяви шефът на Областната дирекция на МВР комисар Кирил Хаджихристев.