Лютви Местан в Мадан: Няма друга партия, която да работи толкова за Родопа планина

Публикувана на 02.05.2014 | 14:16
1395 прочитания
снимка: dps.bg
снимка: dps.bg


„Няма друга партия, която да работи толкова за Родопа планина“, това заяви председателят на Движението за права и свободи Лютви Местан в Мадан, област Смолян, съобщават от пресцентъра на ПП ДПС.

Лидерът на Движението се срещна с партийния актив в миньорския град днес сутринта. „Над 90 % от евросредствата, ГЕРБ ги насочиха в градските центрове, като София, Варна, Бургас и др. Не помислиха за малките населени места. Ние точно това правим. Обръщаме внимание и на най-малкото село в страната. За разлика от предшествениците ни, които дадоха всичките пари за спортната инфрастуруктура в една зала „Армеец“ в София, ние се стремим и населени места като Мадан също да има модерни спортни съоръжения“, каза Местан. Според лидера на ДПС именно заради тази политика в момента партията е упреквана. Той обаче е категоричен, че тази политика ще продължи.

„Никой не познава Родопите по добре от нас. Една голяма част от ръководството на партията е от този край. Ще продължим да обръщаме внимание на всяко населено място и младите хора ще са приоритет за нас“, добави председателя на ДПС. Като пример той даде и Севим Мусак, която е родом от Мадан и е девета в евлолистата на партията.
На срещата в Мадан бяха още народния представител Мустафа Карадайъ, който също е в евролистата, както и  областният лидер на ДПС – Смолян Салих Аршински.

© пресцентър на ДПС