Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Мъж е нападнал екип на "Спешна помощ" в Брацигово и е счупил входната врата на филиала

Мъж е нападнал екип на "Спешна помощ" в Брацигово и е счупил входната врата на филиала

Публикувана на 11.06.2013 | 10:33
1140 прочитания


 Екип на "Спешна помощ" в Брацигово е нападнат от агресивен мъж, който е счупил входната врата на филиала на Центъра за спешна медицинска помощ в града. Медиците са обслужили по подаден сигнал жена от Брацигово, която е била в алкохолизирано състояние. След това са се върнали във филиала. Мъжът, с който живее тази жена е отишъл в Центъра за спешна помощ, вдигнал е скандал и е разбил вратата на центъра. Мъжът се е нахвърлил върху лекарите с обиди и ругатни, освен това се е опитал да нанесе побой върху лекарката.
Информацията беше потвърдена и от директора на Центъра за спешна медицинска помощ в Пазарджик д-р Надка Пангарова. Тя съобщи, че инцидентът е станал на 7 срещу 8 юни вечерта, и е информирана за случая. Разбита е входната врата на филиала за "Спешна помощ" в Брацигово, но за щастие няма пострадали хора. Стресът е бил голям, тъй като се е наложило да бъде повикана полиция, която е се е отзовала на сигнала. Това е поредният случай на агресия срещу екипи на "Спешна помощ", каза също д-р Пангарова. Тя допълни, че във всички филиали са поставени паник бутони, но въпреки това случаите зачестяват. Ще бъдат подадени необходимите документи в полицията, за да бъдат предприети необходимите мерки.
© Фокус