Металург от ОЦК ще отправи послание на площад „Народно събрание” за Деня на гнева

Публикувана на 30.04.2012 | 15:30
1272 прочитания


Металург от ОЦК ще отправи послание по време на най-голямото мероприятие на 1 май. Това ще се случи на площад "Народно събрание" в София, където социалисти от цялата страна се събират, за да се включат в първомайския протест на левицата „Първи май – Ден на гнева".

От 11.00 часа на площада ще започне протестен митинг, на който българите, солидарно с трудещите се по целия свят, ще изразят волята си за едно по-добро бъдеще, за изход от кризата, икономически растеж, нови работни места и по-високи доходи, съобщиха от пресцентър на БСП. В Деня на гнева българите имат възможност да покажат и червен картон на управляващите от ГЕРБ. Митингът ще бъде открит от председателя на ГС на БСП-София Румен Овчаров, а в заключителната част, около 11.40 часа ще говори председателят на НС на БСП Сергей Станишев.
Послания към протестиращите ще отправят - кметът на Белене Петър Дулев, който участва и в Инициативния комитет за подписката за референдум за втората атомна централа, работник от ОЦК-Кърджали и други.

© 24 родопи