Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Мустафа Карадайъ: ДПС е партията на Родопите

Мустафа Карадайъ: ДПС е партията на Родопите

Публикувана на 15.05.2014 | 19:05
1143 прочитания


Движението за права и свободи е партия на Родопите“. Това заяви Мустафа Карадайъ – народен представител и кандидат за евродепутат от листата на ДПС на срещите си в боринските села- Буйново и Ягодина, съобщават от пресцентъра на ПП ДПС.

„Голяма част от ръководството на партията е от Родопите. Председателят – Лютви Местан, зам.-председателят  на партията и на Народното събрание Алиосман Имамов, секретарят – моя милост. В листата за членове на Европейския парламент също хората от Родопите имаме сериозно присъствие. В нея сме аз, Севим Мусак и  Елисавета Кехайова, Станислав Анастасов, който е тясно свързан с този край", коментира Карадайъ. „Кой по-добре от нас може да разбере Вашите проблеми?“, попита народният представител. Той запозна населението с новостите около малките земеделски производители и възможностите, които се отварят пред тях след 1 януари 2015 г. „Всеки, който обработва между 5 и 10 декара, ще може да получава европейски субсидии в размер на 1250 евро“, коментира Мустафа Карадайъ. „Знам, че в този район тази програма ще Ви помогне много, тъй като се садят доста декари с картофи“, добави Карадайъ.  Народният представител припомни, какво прави правителството на Орешарски в региона, като подчерта, че заслугата за това е основно на ДПС. „В Ягодина се прави спортно съоръжение, готова е пречиствателната станция за отпадни води, предстои такава и за питейна вода. Работи се по уличната инфраструктура. За Буйново  също се прави доста. 10 километра  ще бъдат асфалтирани, става въпрос за пътя Ягодина-Буйново“, допълни народния представител. Той призова хората, да подкрепят тяхната партия – ДПС на 25 май с № 29.

На срещите присъстваха областният лидер на ДПС – Смолян Салих Аршински и общинският лидер на партията Ахмед Карадайъ.

© пресцентър на ДПС