Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Музикален фестивал на българска шлагерна музика и с участието на Росица Кирилова ще се проведе в Чепеларе

Музикален фестивал на българска шлагерна музика и с участието на Росица Кирилова ще се проведе в Чепеларе

Публикувана на 20.06.2017 | 10:33
1309 прочитания
Автор: Теодора Илиева
Община Чепеларе
Община Чепеларе


​На 1-ви и 2-ри юли в Чепеларе за втора поредна година ще се проведе Фестивал „Полъх от минали мечти“. Любимата на поколения българи шлагерна музика отново ще звучи на пл. „Олимпийски” в родопския град.

Чепеларци и гостите на града ще имат възможност да се насладят на един романтичен стил, носещ закачливо настроение и много усмивки. Фестивалът има конкурсен характер и целта му е да популяризира и съхрани традициите на българската градска и шлагерна песен от 60-те, 70-те и 80-те години от миналия век, да ги възроди и да им даде нов живот, както и да приобщи младите хора към тяхната непреходност и красота. Фестивалът ще даде възможност за изява на талантливи изпълнители от цяла България, ще подпомогне създаването на нови творчески идеи и проекти, а специален гост на 1-ви юли ще бъде незабравимата и уникална Росица Кирилова.

Фестивалът „Полъх от минали мечти“ е единствен за региона на Родопите. Основни организатори са Община Чепеларе и НЧ „Родопска искра – 1880“.

© Родопчани