Най-удобните дънки за ежедневно носене

Публикувана на 19.10.2020 | 10:13
1478 прочитания

Удобни дънки за всеки ден

Това са всички модели, с които спокойно сядате, ставате, клякате и дишате. Насочете се към boyfriend jeans, със средновисока талия и от по-мек дънков плат. 

Тези дънки са с широки крачоли, често раздърпани, а на ханша стоят съвсем свободно. Сякаш наистина сте ги взели назаем от гаджето си. 

Носете ги с любимия си тишърт или вържете небрежно краищата на риза. Така ще изглеждате и секси, и ще ви е удобно в комфорта на дома ви. 

Удобен вариант са и клиновете, които имитират дънки, защото в тях ще се чувствате наистина комфортно. 

Елегантни дънки за работа

Тук вече трябва да съчетаете удобството с елегантността. За работа са подходящи са панталони от тъмен деним, както и такива в сиво и бежово. 

Тези цветове ще ви позволяват да ги съчетаете с официални ризи и ефирни блузи. Заложете на т.нар bootcut модели - леко разширен крачол и достатъчно дълбоки, за да се чувствате комфортно докато седите. 

Когато избирате дънки за работа, избягвайте тези с ниска талия. Те стоят прекрасно когато сме прави, но в седнало положение са способни да уголемят и най-стегнатия корем. 

Удобни за ежедневно носене в офиса са и моделите с прав крачол. Те се съчетават перфектно с обувки или боти на среден ток. По този начин краката ви ще изглеждат почти “безкрайни”. 

Дънки за парти

Тук вече акцентът пада върху перфектната фигура. За няколко часа всяка от нас може да направи малка жертва с комфорта си и да облече супер скини джинси например. Ако не планирате изобщо да сядате, заложете на онзи модел с ниската талия, заради който си заслужаваше гладуването. 

Всички модели с ликра също ще са ви удобни, защото ще заемат формите на тялото ви и ще подчертаят всичките ви предимства. 

Каквито и дънки да си изберете, следвайте тези няколко съвета: 

Не робувайте на номерацията. Вие сте повече от едно двуцифрено число, още повече, че в днешно време номерациите не значат нищо. Мерете дънки дотогава, докато се почувствате добре в тях и се харесате в огледалото, дори това да означава да сложите 3XL. Друга марка вероятно отбелязва този размер с L или M - всичко наистина е относително. 

Перете дънките си винаги от опакото и не ги смесвайте с по-светли дрехи. Боите, с които се оцветява денимът, са наистина силни и няма да ви е приятно да оцветите любимата си бяла риза. 

Не дръжте дънките си от гимназията. Те ще ви донесат само разочарования. 

Голям избор на дънки, които можете да носите в ежедневието, на парти или на работа, ще откриете тук: https://www.bolf.bg/bul_m_Дамско-облекло_Дамски-панталони_Дънки-15000.html