Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Номинираха Делян Пеевски за евродепутат от Смолянско

Номинираха Делян Пеевски за евродепутат от Смолянско

Публикувана на 08.04.2014 | 15:31
1381 прочитания
снимка: frognews.bg
снимка: frognews.bg


Делян Пеевски е номиниран от областната структура на Движението за права и свободи в Смолян за евродепутат, съобщават от пресцентъра на ДПС - Смолян.

Народният представител е един от осемте предложения, които смолянската структура направи за евролистата на ДПС. Предложени са в листата да бъдат - министърът на околната среда и водите Искра Михайлова, председателят на младежката организация на движението Илхан Кючук и настоящият евродепутат проф. Владко Панайотов. Номинирани са още Емине Гюлестан, която е съветник във Външно министерство, Севим Мусак, юристка от Мадан, Емилия Торманова – Сечкова от златоградското село Старцево, по професия счетоводител и Велин Велев – икономист от община Доспат.

Номинациите за евродепутати се излъчиха на разширеното областно събрание на ДПС – Смолян. В него взеха участие председателите на общинските структури, младежките лидери, представители на женските дружества и народният представител Мустафа Карадайъ.

© пресцентър на ДПС- Смолян