Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Нови онлайн кредити с лошо ЦКР

Нови онлайн кредити с лошо ЦКР

Публикувана на 19.09.2022 | 17:08
1815 прочитания


Почти всеки поне веднъж в живота си е имал нужда от финансова помощ. В момента световната икономика е в много лош период. Инфлацията изяжда парите ни ежедневно, а разходите ни не намаляват. В такова време потребителите вземат кредити, за да се справят с месечните си разходи. Какво се случва, ако преди сте имали заеми, но не сте ги погасявали навреме и сега имате лоша кредитна история. Можем ли да намерим нови онлайн кредити с лошо ЦКР, за да излезем от трудната ситуация?

Проучете пазара

Кредитните фирми на българския пазар стават все повече. Това е понеже търсенето на бързи заеми също се увеличи през последните години. Можете да намерите кредитните компании, които отпускат нови онлайн кредити с лошо ЦКР доста лесно. Те имат реклами навсякъде. За да изберете най-добрата фирма за вас обаче, е добре да си направите проучване.

Какво трябва да знаете за фирмите за бързи кредити?

  • Всяка от тях има различни условия и различни такси.

Разгледайте сайтовете на небанковите финансови институции и ще видите, че всяка от тях има различен ГПР, различни допълнителни такси и различни условия за одобрение. Попитайте каква е лихвата, има ли такси за бързо разглеждане и нужно ли е да доведете гарант. Тези фактори са ключови за това дали заема ви ще бъде изгоден. Не се притеснявайте да задавате въпроси на кредитните експерти. Можете да разгледате и сайтовете за сравнение на заеми, за да се ориентирате какви са приликите и разликите между фирмите.

  •  Предлагат различни продукти.

Някои фирми за бързи кредити предлагат само бърз заем с месечни вноски, а други предлагат и заем до заплата. Част от компаниите имат заем срещу обезпечение ( най-често недвижим имот). При този кредит можете да заложите собствен имот срещу по-голяма сума отпусната от кредитора.

  • Не всички компании за бързи кредити имат онлайн процес.

Онлайн заемите станаха популярни поради своята достъпност. Какво по-лесно от това да вземеш заем само за няколко минути без дори да напускаш дома си. Не всяка кредитна фирма обаче има онлайн процес. При почти всички кредитори можете да подадете заявка на сайта на фирмата, но само част от тях предлагат дигитално подписване на договора. Когато избираш кредитор провери дали има изцяло онлайн процес, за да не се наложи да ходиш в офис и да изгубиш ценно време.

Нови онлайн кредити с лошо ЦКР

Много кредитни компании на българския пазар предлагат онлайн кредити с лошо ЦКР. За да избереш най-доброто предложение проучи добре фирмите и техните условия. Има голям шанс кредитора да ти поиска поръчител или обезпечение, което може да те затрудни при вземането на желания заем. За да изчистиш кредитната си история, връщай заема си навреме. Ако имаш повече задължения попитай дали можеш да ги обединиш и да намалиш месечната си вноска. Винаги чети договора си когато вземаш нови кредити с лошо ЦКР.