Община Смолян организира за трети пореден път турнир по плажен волейбол в центъра на града

Публикувана на 24.06.2014 | 15:11
921 прочитания
снимка: www.smolyan.bg
снимка: www.smolyan.bg


След невероятните емоции по време на изминалите две издания на Smolyan Beach Open 2012 и 2013, от 27. до 29 т.г , за трети пореден път на централния площад на град Смолян ще си дадат среща най-добрите двойки на България по плажен волейбол, съобщи зам.-кметът Марин Захариев.

Турнирът отново е част от Националната верига по плажен волейбол за мъже и жени, която се провежда и администрира от БФВ със съдействието на местни организатори в различни градове от страната. За да осигури отлични условия за провеждане на турнира, подпомогната от традиционните си партньори от „Дюлгер“ ООД и ЕТ „Анри-64 - Андрей Кехайов“, Община Смолян осигури специално приготвена смес от фин пясък, която да предразположи участниците да покажат най-доброто, на което са способни.
Основната схема на турнира ще бъде за 12 мъжки и 12 дамски двойки, като организаторите ще дадат специална покана за директно участие в основната схема за една двойка местни представители на ВК „Родопа“ Смолян.

Състезателите ще разпределят помежду си осигурения от „Михалково“ АД, „Арексим“ ЕООД, ЕТ „Анри-64 - Андрей Кехайов“, „Пампорово“ АД, „Титан Клинър“ ООД и Интернешънъл Асет Банк АД, награден фонд на стойност 7000 лева, като верига магазини SLS предоставят и допълнителни предметни награди на стойност 500 лева за призьорите в надпреварата.
Организаторите са предвидили и много игри с публиката с атрактивни награди, предоставени от спонсорите. Цялостното отразяване на турнира ще се извърши чрез непрекъснато онлайн излъчване на турнира на сайта на Sportmedia.tv, а за основен медиен партньор е поканен специализираният информационен сайт за волейбол Bgvolleyball.com, който в предходните издания на турнира се утвърди като верен приятел на Smolyan Beach Open.

Община Смолян има удоволствието да покани всички жители и гости на града, желаещи да се насладят на непрекъснато увеличаващия своята популярност спорт, да присъстват на Smolyan Beach Open 2014 и да подкрепят своите любимци.

© пресцентър на Община Смолян