Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Община Златоград получи отличие от Камарата на строителите

Община Златоград получи отличие от Камарата на строителите

Публикувана на 19.11.2013 | 13:00
1523 прочитания
снимка: www.zlatograd.bg
снимка: www.zlatograd.bg


С празнично мероприятие отбелязаха края на активния строителен сезон 2013 година членовете на Областно представителство на Камарата на строителите в Смолян. На мероприятието бе излъчена мултимедийна презентация на обекти, реализирани от членовете на КСБ Смолян за през периода 2012-2013 година, съобщават от пресцентъра на община Златоград.

Празненството не мина и без награди и изненади за строителите. Председателят на Областното представителство на КСБ- Смолян г-жа Весела Цолова, връчи Препоръки за високопрофесионални качества и достижения на всяка една от представените на събитието фирми-членове на КСБ- Смолян.  Г-жа Цолова заяви, че членовете на КСБ ОП-гр.Смолян са достойни и надеждни партньори, доказали се през годините и им пожела много подписани договори и успешно завършени обекти.

Две от фирмите-строители, бяха отличени с приза „Изпълнител на ключов обект”. „Крис МТ” ООД  град Мадан е водещ изпълнител на обект „ Изграждане на комуникационно трасе Златоград (ГП Златоград) – Термес – Ксанти. Наградата бе връчена на управителя г-н Владимир Кехайов от Кмета на Община Златоград - г-н Мирослав Янчев, които пожела на родопските строители още много добре реализирани инвестиции.


Инж. Албен Родопманов, в качеството на управител на „Виастройинженеринг” ООД, получи отличието си за изпълнението на ремонтните работи на главен път Асеновград-Чепеларе от Областния управител – инж. Димитър Кръстанов. Освен че бяха поздравени изпълнителите, бе изтъкнато ключовото значение на двата мащабни обекта за Смолянска област и за Южноцентрална България изобщо.

„Родопа-Трейс” ЕООД получи признание от колегите си за престижното отличие – Сребърна награда на национално ниво в категория средни предприятия за втора група строежи, с което „Родопа трейс” ЕООД бе удостоена на Бала на строителите в гр. София, навръх Димитровден 2013 година.
Строителите показаха, че дори и в трудни времена тяхната гилдия е единна и сплотена, както в делниците така и в празниците, като се забавляваха с песни и хора до ранни зори.

© пресцентър на община Златоград