Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Община Златоград утвърждава приятелските си взаимоотношения с побратимения си гръцки град Хрисуполис

Община Златоград утвърждава приятелските си взаимоотношения с побратимения си гръцки град Хрисуполис

Публикувана на 03.09.2014 | 13:59
1434 прочитания
снимка: www.zlatograd.bg
снимка: www.zlatograd.bg


На 27 август 2014 г. Кметът Мирослав Янчев, заедно с Председателя на Общински съвет – адв. Григор Джангалов, присъстваха на официалната церемония по встъпване в длъжност на новоизбрания кмет на гръцката Община Нестос, чийто административен център – гр. Хрисуполис е побратимен с Община Златоград. Това съобщават от пресцентъра на Община Златоград.

Новоизбраният кмет на гръцката Община Нестос – Вангелис Цобанопулос е заемал ръководна позиция в Данъчната служба в гр. Кавала. Пред събралата се общественост г-н Цобанопулос сподели, че се радва изключително много на присъствието на представителите на местната власт на Община Златоград и заяви, че изградените приятелски взаимоотношения между двете трансгранични общини ще продължават да се утвърждават така, че да бъдат обществено ползотворни за жителите от двете страни на границата. Господин Цобанопулос прие сърдечно поканата на Кмета Янчев първото му официално посещение, като кмет, да бъде в Златоград по време на предстоящите Делюви празници.

Господин Янчев и господин Цобанопулос изразиха своята готовност, още следващия месец, да направят работна среща с екипите си, на която да се коментират в подробности проектната готовност на двете общини за бъдеща съвместна работа. По покана на господин Павлидис, Кметът Янчев, заедно с г-н Славов присъстваха и на официалната церемония по встъпване в длъжност на новия перфект на Периферия Източна Македония и Тракия. 

© пресцентър на Община Златоград