Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Очертан е план за действие за завършване на пътя Загражден - Белица, протест няма да има

Очертан е план за действие за завършване на пътя Загражден - Белица, протест няма да има

Публикувана на 01.06.2017 | 20:08
1423 прочитания
Автор: Теодора Илиева
Община Баните
Община Баните


Очертан е план за действие за завършване на строителството на пътя Загражден – Белица. Това стана на среща между министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, областния управител на Смолян Недялко Славов, кметовете на община Баните и с. Загражден, представители на обществеността, народния представител д-р Даниела Дариткова, съобщава Министерство на регионалното развитие и благоустройството.. В срещата участва и председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Дончо Атанасов.

Министър Нанков пое ангажимент нуждаещият се от рехабилитация участък от пътя да бъде ремонтиран по линия на програмата за текущ ремонт и поддържане на АПИ.

За оставащия за доизграждане участък с дължина между 4 и 5 км до месец ще бъде обявена обществена поръчка за избор на изпълнител. За тази отсечка има готов техонологичен проект. При необходимост той ще бъде актуализиран.

Кметът на селото Венцислав Шишков бе категоричен, че протестните действия, които бяха планирани за 4 юни ще бъдат отменени. Той каза още, че в събота председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Дончо Атанасов лично ще огледа трасето.

Етикети: Загражден, път
© Родопчани