Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/firekjbz/public_html/rodopchani.bg/include/config.php on line 8
Пампорово Байк Фест 2017

Пампорово Байк Фест 2017

Публикувана на 22.05.2017 | 16:50
3143 прочитания
Автор: Селвина Топалска


​За трета поредна година в Пампорово се организира едно от най-големите байк събития в България, а именно Пампорово Байк Фест. Събитието ще се проведе на 22-25 юни 2017 година, като обещава на участниците 4 дни в планината изпълнени с много каране, емоции и приятни изненди.

Миналогодишният Пампорово Байк Фест успя да събере над 220 участници от България, Македония, Гърция, Румъния, Франция, САЩ и Великобритания.

Тази година организаторите на събитието могат да се похвалят с две новости:

1:  След двегодишна пауза, страната ни отново ще бъде домакин на състезание от календара на Международния колоездачен съюз и то в най-високия клас. Това значи силно международно участие, точки за световната ранг листа и доста примамлив награден фонд!

2: Голямата новина тази година е, че байк зоната се разширява почти двойно, тъй като Пампорово и Чепеларе ще заработят заедно и през лятото, което автоматично отваря ужасно много възможности от които организаторите обещават да се възползват максимално! Байк паркът тази година ще разполага с 3 състезателни трасета за спускане и много ендуро пътеки, очакващи с нетърпение първите колоездачи!

По време на Пампорово Байк Фест програмата ще е изпълнена с много различни дейности, сред които:

-         Международно състезание по спускане от клас 1 на UCI

-         Втори кръг от Българските Даунхил Серии

-         Национален шампионат по форкрос

-         Втори кръг от детските серии по спускане

-         Официално откриване на летния сезон в Пампорово - Мечи чал

-         Байк Парти

-         Експо зона

Желаещите да участват в грандиозното събитие могат да се регистрират на следния адрес: http://www.conceptcreative.org/bg/PBF .

С Пампорово Байк Фест ще бъде дадено начало и на сезона във Велопарк Пампорово.

© Родопчани